Vida-Arginiini-Ornitiini_web

 L-arginin- och L-ornitintillskott

 
Produkten är utvecklad och tillverkad i Finland.

Arginin och ornitin är kompletterande aminosyror.
Arginin är en aminosyra som bidrar till kroppens kväveoxidproduktion. Kväveoxid fyller flera viktiga funktioner som reglerare av signalsubstanser och spelar en viktig roll i blodcirkulationen, vilket gör arginin utmärkt som kosttillskott för hjärtats, blodcirkulationens och musklernas välbefinnande.  Ornitin fungerar som en del av ureacykeln genom att avlägsna skadlig ammoniak från kroppen. Kombinationen av arginin och ornitin är mycket effektiv. Ornitin fungerar, särskilt i kombination med arginin, som främjare av produktionen av tillväxthormoner.

Vidas arginin- och ornitinaminosyror är bundna till saltsyra. Detta skyddar aminosyror från saltsyrautsöndringen i magen.

Dosering: 3 tabletter/dag. Produkten ersätter inte en varierad och balanserad kost och en sund livsstil.  Den rekommenderade dagliga dosen får inte överskridas. Utom räckhåll för barn.
1-3 tabletter innehåller:  1 tabl.  3 tabl.
L-arginin 833 mg 2 500 mg
L-ornitin 333 mg 1 000 mg
Ingredienser: L-arginin, L-ornitin, fyllnadsmedel (mikrokristallincellulosa, kalciumkarbonat, hydroxipropylcellulosa, polyvinylpyrrolidon), ytbehandlingsmedel (vegetabiliska fettsyrors magnesiumsalter).