Läckra proteinbars som är lätta att ta med dig på resan och passar både som mellanmål och för återhämtning. Från det omfattande urval av Leader bars hittar du olika smaksatta barer optimerade genom sitt breda näringsinnehåll.

Alla produkter vi tillverkar själva i egna fabrik för att säkerställa den bästa kvaliteten.

Protein So Lo-Carb Bar

Leader Protein So Lo-Carb protein barer är Finlands mest sålda sortiment av proteinbars! Protein So Lo-Carbs utbud av bars innehåller också helt laktosfria och glutenfria alternativ!

 

BareBar Aprikos Nöt & Frukt bar

Leader BareBar finns nu också i fyra saftiga smaker med aprikos i stället av dadlar. Men som alla BareBar, Aprikos BareBar är också glutenfria, laktosfria, fria från tillsatsämnen och tillverkas av naturens bästa råvaror.

BareBar Aprikos
Luomu BareBarit

 

BareBar Nöt & Frukt bar

Naturliga mellanmålsbar som inte innehåller några konstgjorda ämnen. Barerna, som är glutenfria, laktosfria och fria från tillsatsämnen, tillverkas av naturens bästa råvaror.

BareBar

 

Ekologisk BareBar Nöt & Frukt bar

Nu har vi också ekologisk BareBar i  välsmakande alternativen.

Ekologisk BareBar

 

Protein SoftBar

Mjuka proteinbarer som är glutenfri och har ingen överdrag – mjuka protein med bara 2-3 g socker och utan sockeralkoholer. Hög 20 g av protein och 20 g av fiber. Fem nya smaker sötad med stevia.

SoftBar

 

Protein Delight Protein Bar

Protein bar som är inte så stor – en perfekt som ett mellanmål för kaffepausen.

Protein Delight

 

OptiMeal Bar

Optimeal är en rejäl 100-grams bar med otroliga 25g protein. Den lämpar sig som ersättning för en måltid och/eller mellanmål när du vill ha en kost med låg fetthalt, mycket protein och en lång mättnadskänsla.En stor bar med en stor smak!

OptiMeal
Protein Delight proteiinipatukat