Leader Natural Foods består av innovativa superfoods och superfood-smoothiespulver av hög kvalitet framställda av rena och naturliga ingredienser. Prova våra Organic Green Mix-pulver som främjar kroppens metaboliska processer, tillsätt lite C-vitaminrika gojibär i morgongröten eller blanda till en energigivande smoothie av färdiga pulverblandningar. Leader Natural Foods produktsortiment består av olika typer av naturliga pulver, blandningar och tabletter framställda av naturens bästa växter, gojibär, råa kakaonibs, olika växtbaserade proteiner liksom ett Superfood Smoothie-koncept som utvecklats tillsammans med den energiska tv-kocken och matskribenten Sara La Fountain. Med sitt unika produktsortiment erbjuder Leader ett naturligt alternativ av hög kvalitet för att balansera din dagliga kost – en mångsidig portfölj av hälsosamma produkter som främjar din hälsa och ditt allmänna välbefinnande! Hälsosamma val i vardagen

 

Vad är superfoods?

Superfoods är en allmän term som används för livsmedel med exceptionellt hög näringstäthet. De är betydande källor till rent protein, vitaminer, mineraler, enzymer, antioxidanter, essentiella fetter och aminosyror liksom andra näringsämnen som är viktiga för kroppen. Många av de livsmedel som nu kallas för superfoods är kända sedan tusentals år tillbaka. De välgörande egenskaperna hos superfoods förknippas ibland med mysticism och historiska berättelser men en växande andel av den moderna forskningen har också funnit bevis till stöd för dessa berättelser och man har erkänt de positiva effekterna för kroppen. Superfoods – i motsats till vitaminer eller kosttillskott – är livsmedel som naturligt är fulla med viktiga näringsämnen i en form som naturen avsett. Till skillnad från kosttillskott eller vitaminer som tas separat ger superfoods många näringsämnen som stödjer varandra och förebygger den typ av obalanser som ofta uppstår när man tar enskilda vitaminer.

 

Superfood Smoothie

I samarbete med den energiska tv-kocken och maten skribenten Sara La Fountain, utvecklades Leader Superfood Smoothie konceptet, vilket gör Superfood tillgängliga för alla. De nya Superfood Smoothie pulvret kombinerar många näringsmässigt viktiga element.

Superfood Smoothies large
Aprikoosipohjaiset BareBar

Superfood

Superfoods
Superfoods Small